Новини

Міжнародна співпраця і професійний розвиток викладачів кафедри маркетингу

24.04.2024 | 21:06

Доцент кафедри маркетингу Врублевська О. В. взяла участь у піврічному курсі професійного розвитку для викладачів закладів вищої освіти «Освіта для сталого розвиту (ОСР) у вищій освіті» («Education for Sustainable Development (ESD) in Higher Education»), що реалізовувався в рамках Програми Балтійського Університету (Baltic University Program – BUP) з 11.09.2023 р. по 19.03.2024 р. Успішне опанування програми курсу в обсязі 5 кредитів ЄКТС (133 год.) підтверджено сертифікатом Центру навчання впродовж життя Університету «Академія Обу», Фінляндія.
Організатор курсу − BUP Finland, що є Асоційованим секретаріатом і...

Читати »

На економічному факультеті відбулася студентська сесія бізнес-гри “U-Team”

24.04.2024 | 20:57

Студенти, що вивчають ДВВС “Економіка і бізнес-планування”, викладання якої забезпечує доц. Олександра Кривень, мали можливість зіграти в бізнес-гру “U-team” з її ведучою – бізнес-тренеркою Ларисою Барановою.
Про що гра? Про командну взаємодію та комунікацію, про шлях команди від звичайної до унікальної.
Було приємно спостерігати за тим, як поліпшується комунікація учасників команд, як вони приймають рішення, як піднімається на новий рівень командна взаємодія… а ще вони легко вчаться, виконуючи завдання.
Результатами гри і учасники, і ведуча залишились задоволені, кожен має свої усвідомлення. «Прокачувати»...

Читати »

Управління безпекою бізнесу: студенти магістерської програми з менеджменту організацій реалізовують освітній міні-проєкт з аналітичною системою YouControl

22.04.2024 | 22:58

Впродовж березня-квітня студенти магістерськоїосвітньо-професійної програми «Менеджмент організацій та адміністрування» працювали над комплексним практичним завданням з управління безпекою бізнесу в процесі укладення договорів з використанням аналітичної онлайн-системи YouControl в межах курсів «Економічна безпека та антикризове управління» та «Договірний менеджмент» (викладач – доц. Маріанна Кохан).

Адже платформа YouControl пропонує якісні сервіси для бізнесу на основі відкритих даних з бізнес-аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Компанія вже третій рік поспіль співпрацює з Львівським університетом в контексті набуття студентами практичних  цифрових навичок моніторингу та...

Читати »

Стартап-екосистема Львова наживо: студенти ДВВС «Startup-менеджмент» відвідали центри розвитку стартап-підприємництва

22.04.2024 | 22:43

Впродовж березня-квітня відбувся ряд практично-професійних екскурсій, у рамках яких студенти Львівського університету у рамках вивчення ДВВС «Startup-менеджмент»(викладач – доц. Маріанна Кохан) ознайомилися з можливостями та роботою центрів підтримки стартап-підприємництва.
Зокрема, студенти завітали до Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради, Бізнес-інноваційного центру Tech Startup School та у бізнес-інкубатор Startup Depot. Також студенти більше дізналися про активності Наукового парку «Підприємництво та інновації» Львівського університету.

Метою зустрічей було на місці ознайомитися з проєктами та можливостями підтримки різних аспектів стартап-підприємництва: технологічного,  організаційного, соціального, фінансового.
Читати »

У межах співпраці зі стейкхолдерами відбулася зустріч студентів освітньої програми «Інформаційні системи у менеджменті» з фінансовим менеджером Іриною Дмитерко, яка має значний досвід роботи в агробізнесі, консалтингу та є співзасновницею компанії Self-ERP

22.04.2024 | 22:42

У межах співпраці зі стейкхолдерами 19.04.2024 року студенти 3 курсу економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка освітньої програми «Інформаційні системи у менеджменті» зустрілися з фінансовим менеджером із багаторічним стажем роботи в агро бізнесі, консалтингу та співзасновницею ІТ компанії Self-ERP Іриною ДМИТЕРКО.
Як слухачам курсу “Інформаційні технології фінансового менеджменту” Ірина розповіла про переваги впровадження ERP систем у сучасному бізнесі, поділилася зі студентами власним практичним досвідом застосування інформаційних технологій та систем у своїй професійній роботі, навела приклади використання онлайн технологій для...

Читати »