Професорки кафедри банківського і страхового бізнесу відвідали Стокгольмський університет (Швеція) у рамках завершального етапу міжнародного проєкту «Training to Teach Online in Wartime and After» (U-train)

07.06.2024 | 13:05

У рамках завершального етапу міжнародного проєкту “Training to Teach Online in Wartime and After» (U-train)” професорки кафедри банківського і страхового бізнесу Софія Лобозинська, Уляна Владичин, Ірина Скоморович спільно із колегами з інших кафедр відвідали Стокгольмський університет (Швеція).
У період візиту з 20 травня 2024 р. по 23 травня 2024 р. програмні заходи, організовані Стокгольмським університетом (Stockholm University) та Королівським технологічним інститутом (The Royal Institute of Technology), включали лекції, презентації, воркшопи з питань використання ШІ та новітніх технологій в освітньому процесі, вдосконалення системи оцінювання, організації дистанційного навчання з використанням цифрових технологій.
Учасникам було проведено екскурсію різними корпусами Стокгольмського університету, бібліотечними фондами, презентовано креативні цифрові технології щодо студійного розроблення відео, запису звуку та створення ігор для освіти, організовано різні цікаві заходи.

Учасники програми з України презентували результати своїх проєктів, які були розроблені протягом усього періоду міжнародного стажування (вересень 2023 – лютий 2024 рр.), та отримали схвальні відгуки від викладачів Стокгольмського університету (Stockholm University) та Королівського технологічного інституту (The Royal Institute of Technology).
Особливе значення мало обговорення можливостей подальшої співпрації між університетами, у ході якого кожна команда представила своє бачення кооперації та ідеї, які можна втілювати для розширення програми для України.

Щиро дякуємо організаторам за надані можливості отримання цінного та корисного досвіду, а також колегам за цікаві дискусії та гарно проведений час!