Студенти ОП «Міжнародна економіка» отримали сертифікати CFI

22.06.2022 | 01:43


Магістерська освітня програма «Міжнародна економіка» передбачає вивчення низки фахових предметів, які дають нам можливості оволодіти навичками та компетентностями, необхідними у практичній, професійній діяльності. Так, вивчення предметів  «Аналіз міжнародної фінансової звітності» (проф.  І. Грабинська) та «Міжнародний фінансовий менеджмент» (доц. В. Буняк) у весняному семестрі 2021-2022 н. р. створило для нас додаткові умови для використання ресурсів і можливостей отримання неформальної освіти задля поглиблення знань у сфері корпоративних фінансів. Зокрема, під час вивчення цих дисциплін ми навчалися аналізувати та використовувати інформацію, що представлена у фінансовій звітності міжнародної компанії при ухваленні інвестиційних, фінансових та управлінських рішень. Це дало нам можливість також поглибити такі знання під час проходження курсів на платформі CFI, без особливих труднощів пройти тестування і отримати сертифікати «Reading Financial Statements».

Інститут корпоративних фінансів Corporate Finance Institute (CFI) – є провідним, акредитованим постачальником онлайн-курсів, сертифікатів та інструментів для підвищення кваліфікації фахівців та професіоналів у сфері фінансів та інвестицій, що пропонує велику кількість як окремих освітніх курсів, так і комплексних сертифікаційних програм із бізнес-аналізу, корпоративних фінансів і оцінки бізнесу, фінансового моделювання, бухгалтерського обліку, економіки та банківництва. CFI зареєстрований в Національній асоціації державних рад бухгалтерів NASBA (USA) як спонсор безперервної професійної освіти (CPE) у Національному реєстрі спонсорів безперервної професійної освіти CPE (USA).

Для студентів такі програми CFI є своєрідним містком між фінансовою теорією та професійною практикою.

Маємо надію, що отримані сертифікати від провідної освітньої установи про проходження додаткових навчальних курсів стануть корисним доповненням до наших університетських дипломів, розширять наші кар’єрні можливості, неодмінно стануть в нагоді у нашій подальшій професійній діяльності.

Студенти групи ЕКРМ -11с Едуард Колотвін, Ірина Непіп, Марта Маглей