Управління безпекою бізнесу: студенти магістерської програми з менеджменту організацій реалізовують освітній міні-проєкт з аналітичною системою YouControl

22.04.2024 | 22:58

Впродовж березня-квітня студенти магістерськоїосвітньо-професійної програми «Менеджмент організацій та адміністрування» працювали над комплексним практичним завданням з управління безпекою бізнесу в процесі укладення договорів з використанням аналітичної онлайн-системи YouControl в межах курсів «Економічна безпека та антикризове управління» та «Договірний менеджмент» (викладач – доц. Маріанна Кохан).

Адже платформа YouControl пропонує якісні сервіси для бізнесу на основі відкритих даних з бізнес-аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Компанія вже третій рік поспіль співпрацює з Львівським університетом в контексті набуття студентами практичних  цифрових навичок моніторингу та аналізу інформації про суб’єктів господарювання та тим самим підвищення безпеки і якості бізнес-середовища України.

В рамках підписаного Меморандуму про взаємодію і співпрацю Львівського національного університету імені Івана Франка та ІТ-компанії «Ю-Контрол» було проведено гостьові навчальні семінари онлайн: 21 березня з курсу “Договірний менеджмент” на тему “Перевірка  контрагента договору у системі YouControl: аналіз ризиків; 28 березня, з курсу “Економічна безпека та антикризове управління” на тему “Фінансова та ринкова діагностика підприємства з системою YouControl”. Своєю експертизою на навчальних семінарів ділився Максим Зінченко, бізнес-аналітик компанії Ю-Контрол.



Викладач курсу та студенти в рамках короткострокового освітнього проєкту з аналізу ризиків також отримали повний доступ до сервісів та  бази даних онлайн-системи «YouControl» для ознайомлення та виконання завдання з моніторингу контрагентів.



Адже реалізована в системі унікальна технологія дає змогу оперативно отримати актуальну інформацію про компанію або ФОП з численних джерел, включаючи державні реєстри та міжнародні дані. Система відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Відтак, студенти опрацьовують офіційні дані з понад 220 реєстрів щодо потенційних контрагентів на ринку організації будівництва та нерухомості задля оцінювання потенційних ризиків ділової співпраці із обраними суб’єктами господарювання та надання висновків про економічну безпеку.

Відповідно до досягнутих домовленостей очікуваними результатами співпраці з в рамках даного проєкту є також підсумкова міні-сесія з презентаціями результатів виконаного аналізу, аналітичними висновками та пропозиціями щодо покращення сервісів YouControl від студенів магістерської програми студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми “Менеджмент організацій і адміністрування” другого (магістерського) рівня вищої освіти.