Викладачі кафедри менеджменту взяли участь у Програмі спільного професійного міжнародного стажування для університетів з трансферу технологій (GUTT.INUP) та запрезентували проєкти удосконалення ОП за спеціальністю 073 «Менеджмент»

07.12.2021 | 19:55

Кафедра менеджменту активно долучилася до участі у Програмі спільного професійного міжнародного стажування для університетів з трансферу технологій (GUTT.INUP).

Співорганізаторами програми стажування є  Вюрцбурзький університет Юліуса Максиміліана, Львівський національний університет імені Івана Франка та Київський академічний університет. Стажування відбувалося в рамках проєкту DAAD German Ukrainian Technology Transfer University Partnership за підтримки Федерального міністерства співпраці та розвитку Німеччини.

В результаті командної роботи, викладачі кафедри менеджменту підготували кілька проєктів, які отримали схвальні відгуки від учасників програми.  У межах стажування була сформована команди у складі проф. Кундицький О.О., доц. Жук О.П., доц. Горинь М.О., доц. Чопко Н.С., доц. Виклюк М.І. ас. Дроздовська Л.О., що перезентували проєкт по удосконаленню освітньої програми магістра 073 “Менеджмент”, та доц. Грищук А.М., проф. Сенишин О.С., доц. Данилевич Н.М., доц. Кохан М.О., доц. Замроз М.О., доц. Кривешко О.В. та ас. Креховець О.В., що перезентували проєкт по удосконаленню освітньої програми бакалавра 073 “Менеджмент”.Реалізація даних проєктів передбачає покращення комунікації з стейкхолдерами для покращення змісту освітніх програм і їхньої адаптації до вимог ринку праці, глобалізації та джіталізації бізнесу.

Загалом, програма стажування загальним обсягом 180 год. (6 ECTS) тривала з 18 жовтня до 1 грудня 2021 року та включала участь у вебінарах,  тренінгах, індивідуальну та командну проєктну роботу.

Особлива подяка організаторам стажування за чудову можливість збагатити свої навики та вміння, реалізацію цікавих проєктів, налагодити комунікації з іноземними партнерами, інформативні й цікаві зустрічі.